Početna / GRADOVI / Leskovac / Poseta Srpske Narodne partije povodom 8.marta korisnicima doma za stare „Sunčana jesen 1“

Poseta Srpske Narodne partije povodom 8.marta korisnicima doma za stare „Sunčana jesen 1“

Povodom 8. marta Međunarodnog dana žena, GrO Srpske narodne partije u Leskovcu posetio je Dom za stare „Sunčana jesen 1“ i podelio im tom prilikom poklone.

Potpredsednica GrO  SNP – Leskovac, Gordana Jovanović, rekla je da starost nije bolest, nego uloga kojom se treba ponositi i koju treba igrati dostojanstveno. Ona je napomenula da ova stranka svojim prisustvom želi da obraduje naše najstarije sugrađanke koje to, svakako, zaslužuju.

„Srpska narodna patrija se zalaže za društvo u kome će žene moći da iskažu sve svoje potencijale i dati pun doprinos napretku našeg društva. Zato je potrebno i veće angažovanje žena u društvenom i političkom životu. Žene moraju i konstantno podsećati društvo koliko je važna jednakost između polova, koliko je važno poštovati i prava, a ne samo privilegije.“ istakla je Jovanovićeva.

U ime korisnica usluga Dom za stare „Sunčana jesen 1“ na poklonima je zahvalila Vera Tasić, koja je rekla da ovakve stvari starim osobama puno znače.

„Mi nemamo nikakve primedbe na osoblje koje brine o nama u domu, ali posebno nam je drago kad nas se neko seti i dođe da nas poseti, te popriča sa nama.“

Pogledaj takodje

Leskovčanin uhapšen za pokušaj iznude 1000 Evra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A.S. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da …

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *