Rekonstruckija vodovodne mreže u ulicama Žikice Jovanovića Španca i Mare Djordjević

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima obišao je radove na vodovodnoj mreži u ulicama Žikice Jovanovića Španca i Mare Djordjević.

Radovi u okviru projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji su započeli u Mlinskoj ulici prošle nedelje, nastavljeni su u većem broju ulica u Leskovcu. Plan zamene vodovodne mreže koja je u pojedinim delovima grada stara i više do 40 ili 50 godina privukli su veliku pažnju gradjana.

– Danas obilazimo ulice Žikice Jovanovića Španca i Mare Djordjević gde se uveliko izvode radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže. Rekonstruisaće se 620 metara Žikice Jovanovića i oko 300 metara u ulici Mare Djordjević sa ciljem da se smanje gubici u vododovdnoj mreži. odmah zatim pristupićemo radovima u ulicama Proleterska, Niška i Veternička. Ukupno će biti rekonstruisano 14 ulica – izjavio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U razgovoru sa gradjanima u ulici Mare Djordjević direktorica JKP Vodovod Kosara Ilić još jednom je uputila poziv svima da se jave ekipama na terenu ili u direkciji Vodovoda ukoliko žele da zamene svoj priključak, odnosno vodovodne instalacije od ulice do svojih kuća. Vodovod će izaći u susret svim gradjanima, a tamo gde za tim postoji petreba omogićemo plaćanje i u ratama – istakla je Kosara Ilić, direktor JKP Vodovod.

Check Also

Poznati holivudski glumac Džon Sevidž u dvodnevnoj poseti Leskovcu

Poznati holivudski glumac Džon Sevidž boravi u Srbiji i u ponedeljak i utorak 15. i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *