hotel bell

Rekonstruckija vodovodne mreže u ulicama Žikice Jovanovića Španca i Mare Djordjević

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima obišao je radove na vodovodnoj mreži u ulicama Žikice Jovanovića Španca i Mare Djordjević.

Radovi u okviru projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji su započeli u Mlinskoj ulici prošle nedelje, nastavljeni su u većem broju ulica u Leskovcu. Plan zamene vodovodne mreže koja je u pojedinim delovima grada stara i više do 40 ili 50 godina privukli su veliku pažnju gradjana.

– Danas obilazimo ulice Žikice Jovanovića Španca i Mare Djordjević gde se uveliko izvode radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže. Rekonstruisaće se 620 metara Žikice Jovanovića i oko 300 metara u ulici Mare Djordjević sa ciljem da se smanje gubici u vododovdnoj mreži. odmah zatim pristupićemo radovima u ulicama Proleterska, Niška i Veternička. Ukupno će biti rekonstruisano 14 ulica – izjavio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U razgovoru sa gradjanima u ulici Mare Djordjević direktorica JKP Vodovod Kosara Ilić još jednom je uputila poziv svima da se jave ekipama na terenu ili u direkciji Vodovoda ukoliko žele da zamene svoj priključak, odnosno vodovodne instalacije od ulice do svojih kuća. Vodovod će izaći u susret svim gradjanima, a tamo gde za tim postoji petreba omogićemo plaćanje i u ratama – istakla je Kosara Ilić, direktor JKP Vodovod.

Check Also

Sutra ističe rok za predaju oružja, do sada prikupljeno više od 78.000 komada

Akcija predaje nelegalnog oružja Ministarstvu unutrašnjih poslova traje još danas i sutra. Do danas je …

Оставите одговор