Početna / DRUŠTVO / Prijem za Harisa Džinovića pred koncert na Roštiljijadi: Uvek se radujem dolasku u Leskovac

Prijem za Harisa Džinovića pred koncert na Roštiljijadi: Uvek se radujem dolasku u Leskovac

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović priredio je večeras prijem za Harisa Džinovića, legendarnog pevača i muzičku zvezdu Balkana.

Uz specijalan poklon za gosta iz Sarajeva i razmena lepih reči.

-Veliko mi je zadovoljstvo što će Haris Džinović, poznati Sarajlija, svojim koncertom uveličati jubilarnu Roštljijadu. U regionu je poznat „rivalitet“ između leskovačkog i sarajevskog ćevapa, ali ja podjednako uživam u oba. Siguran sam da će publika večerašnji koncert dugo pamtiti, kao i onaj pre sedam godina kada so zajedno na Trgu dočekali Novu godinu – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Haris Džinović je istakao da se raduje dolasku u Leskovac i rekao da je dosta vremena provodio na Jahorini, gde je u jednom restoranu bio u ponudi i leskovački roštilj.

-Mi smo se, sa prijateljima, moram to reći svakodnevno „ubijali“ od tog roštilja. Uvek se radujem dolasku u Leskovac, jer ja ovde imam i dosta prijatelja i to je prilika i da se vidimo. Za dobar koncert potrebno je da učestvuje i publika, a kada se to desi onda je to pun pogodak – kazao je Haris Džinović na prijemu u Svečanoj sali Grada Leskovca.

Pogledaj takodje

Veliki humanitarni Svetosavski bal 26. januara u Lola centru

Prošlogodišnji prvi humanitarni dečji Svetosavski bal u organizaciji dečjeg kreativnog centra Mini Lola, naišao je …

Jedan komentar

  1. Дипломатски, нема шта.Браво за Хариса Ђиновића, тако га Сарајлије потписиваше у Balkan expresu, na OBN TV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *