Početna / DOGAĐAJI / Predsednik fudbalskog saveza Slaviša Kokeza posetio Leskovac i dao punu podršku fudbalu u našem gradu
Bilbordi

Predsednik fudbalskog saveza Slaviša Kokeza posetio Leskovac i dao punu podršku fudbalu u našem gradu

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, posetio je Leskovac i ovom prilikom dao punu podršku razvoju fudbala u gradu.

Sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem razgovarao je o stanju u FK Dubočica i najavljena su veća ulaganja tokom sledeće godine, a samim tim i napredak.

Ono što je najbitnije je da je najavljena izgradnja stadiona u Leskovcu, prema UEFA standardima, u čiju bi izgradnju trebalo biti uloženo 16 milina evra. Urađen je plan detaljne regulacije i usvojen na poslednjoj Skupštini, a sa realizacijom projekta bi trebalo krenuti do kraja godine.

Izgradnja stadiona trebalo bi da doprinese i napretku FK Dubočica. Očekuje se ulazak u prvu ligu Srbije, a konačan cilj jeste ulazak u superligu Srbije jer grad Leskovac svojom veličinom i angažovanjem klubova to i zaslužuje.

Podsetimo, Kokeza je u Leskovcu boravio u oktobru kada je sa gradonačelnikom Cvetanovićem otvorio teren sa veštačkom travom u koji je uloženo 32 miliona dinara.

Pogledaj takodje

Košarkaši Zdravlja poraženi u Arilju posle 2 produžetka

Duel dve prvoplasirane ekipe Druge lige Srbije grupa Jug pripao je domaćinu, posle velike borbe, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *