Početna / DOGAĐAJI / Poseta pomoćnika Ministra kulture Narodnom muzeju u Leskovcu

Poseta pomoćnika Ministra kulture Narodnom muzeju u Leskovcu

Narodni muzej u Leskovcu je, u sredu i četvrtak, posetila Danijela Vanušić, pomoćnik Ministra kulture zadužena za zaštitu kulturnog nasleđa sa saradnicama Vesnom Maricki Ostojić, višim savetnikom i šefom Odseka za zaštitu nepokretnih kulturnih dobara, zadužbine i fondacije, i Aleksandrom Fulgosi, savetnikom zaduženom za zaštitu arhitektonskog nasleđa.

Ovom prilikom, pomoćnica ministra je posetila Stalnu postavku Narodnog muzeja, muzejske depoe, arheološko nalazište Caričin grad i razgovarala sa uposlenima o projektima i problemima, i tom prilikom je pohvalila rad naše kulturne institucije.

„Vi ste svetli primer i izvor ponosa. Hvala vam na posvećenosti, entuzijazmu, znanju i ljubavi koju decenijama negujete i ulažete u zaštitu, očuvanje i predstavljanje našeg kulturnog nasleđa.“- rekla je Danijela Vanušić i istakla da će Ministarstvo kulture i u budućem vremenu pružati podršku Narodnom muzeju u Leskovcu i biti njegov partner u radu.

Pogledaj takodje

Potvrđeno 247 novih slučajeva, ukupno zaraženo 2.447 ljudi – U poslednja 24 časa Korona odnela još 3 života, do sada umrla 61 osoba

U poslednja 24 časa u Srbiji je testirano 1.047 ljudi, a na Korona virus je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *