Početna / DOGAĐAJI / POČINJE SAJAM TURIZMA- Veliki sajamski popusti za letnje aranžmane

POČINJE SAJAM TURIZMA- Veliki sajamski popusti za letnje aranžmane

Danas je pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ počeo 41. Sajam turizma koji će trajati do četvrtka 24. februara.

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja okuplja veliki broj posetilaca.

Za sve one koji još uvek nisu odlučili gde će na letovanje sajam je idealna prilika. Agencije nude velike sajamske popuste za letnje aranžmane, i to od 5 do 50 % u zavisnosti od destinacije i same agencije.

Domaće turističke agencije pripremile su bogate ponude za tradicionalne letnje destinacije, ali i one egzotičnije, a posebno će se predstaviti Bugarska, koja je zemlja-partner ovogodišnjeg Sajma turizma. Na ovogodišnjem sajmu turizma prvi put će kao destinacija biti prestavljeni Maldivi, a takođe se vraćaju Indonezija i Kuba.

Pored Sajma turizma kao centralnog događaja, uporedo se održavaju još tri sajamske manifestacije: hotelsko-ugostiteljske opreme, vina i suvenira.

Pogledaj takodje

Skoro svi zaposleni na Infektivnom odeljenju leskovačke bolnice pozitivni na Korona virus, ukupno zaražena 23 medicinska radnika

Svi zaposleni na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Leskovac, osim dva lekara i dve medicinske sestre, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *