Home / DRUŠTVO / Nagrada „Turistički cvet“ za leskovačku „Roštiljijadu“
hotel bell

Nagrada „Turistički cvet“ za leskovačku „Roštiljijadu“

Turistička organizacija Srbije je u Klubu poslanika u Beogradu, organizovala svečanu  dodelu najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“ obeležavajući ujedno i veliki jubilej, 25 godina postojanja. Ceremoniji dodele  nagrade prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić koji se i obratio brojnim ugledinim zvanicama kao i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

Nagrada „Turistički cvet“ se dodeljuje svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u sledećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smeštaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

U kategoriji najbolja turistička manifestacija, leskovačka “Roštiljijada” je ušla u uži izbor i zauzela drugo mesto. Ovo priznanje je dodatni motiv i podstrek za još uporniji rad Turističke organizacije grada Leskovca,usmeren na razvoj i promociju turističkih potencijala sa posebnim osvrtom na najveći i najposećeniji festival roštilja u ovom delu Evrope, “Roštiljijadu”.

Na konkurs za “Turistički cvet” je stiglo 78 prijava, a od ove godine u izboru najboljih je bila uključena i internet publika.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Check Also

Rekonstruiše se pružni prelaz ispred Brestovca, do koga se danas stiže alternativnim pravcima

Sredstva za rekonstrukciju, u iznosu od 2,5 miliona dinara, obezbedili su zajednički preduzeća “Infrastrukture železnice“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *