Početna / HRONIKA / Maloletnici iz kuća i vikendica, ukrali stvari vredne 1,5 miliona, starici oteli torbu

Maloletnici iz kuća i vikendica, ukrali stvari vredne 1,5 miliona, starici oteli torbu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca i sedamnaestogodišnjaka iz Aleksinca Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 16 krivičnih dela teška krađa i dve krađe.

Sumnja se da su maloletnici u periodu od decembra 2017. godine do decembra ove godine na području Aleksinca koristeći odsutnost vlasnika, ulazili u kuće, vikendice i garaže iz kojih su iznosili televizore, laptopove, aparate za kafu, kosilice, bušilice, alat i akumulatore iz vozila čime su oštetili građane za oko 1.500.000 dinara. Policija je pretresom porodične kuće osumnjičenog šesnaestogodišnjaka pronašla deo predmeta koji potiču iz krivičnih dela i oni će biti vraćeni vlasnicima.
Postoje osnovi sumnje da su maloletnici u Aleksincu izvršili i krivično delo teška krađa na drzak način kada su oštećenoj starijoj ženi oteli torbu i uzeli novac, mobilni telefon i lična dokumenta, koji su vraćeni oštećenoj. – navodi se u saopštenju Policijske uprave u Nišu.

Pogledaj takodje

Dve osobe povređene u četiri saobraćajke

Na području Policijske uprave u Vranju, od 16. do 18. avgusta ove godine, registrovane su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *