Home / EKONOMIJA / MALI BIZNIS ŠANSA ZA BUDUĆNOST – Počela sa radom druga samouslužna perionica „Extreme Car Wash“
hotel bell

MALI BIZNIS ŠANSA ZA BUDUĆNOST – Počela sa radom druga samouslužna perionica „Extreme Car Wash“

Blizina naselja Dubočica i Dubočica 2, dobar pristup „Bojničkom putu“ opredelili su vlasnike smaousulućne perionice „Extreme Car Wash“ da otvore i drugi ovakav objekat u Leskovcu.

Vrednost ulaganja meri se stotinama hiljada evra, a donosi nove mogućnosti vlasnicima automobila i drugačiji kvalitet života u ulici Alekse Nenadovića i ovom delu grada koji je dodatno oživeo nakon otvaranja velikog Ideinog Super marketa.

-Grad Leskovac krasi inovativnost i praćenje trendova. To dokazuje i firma „Extreme Car Wash“ koje je u 2017. godini otvorila prvu samouslužnu perionicu u Industrijuskoj ulici sa sedam kabina, a na ovoj lokaciji gde se sada nalazimo otvorene su još četiri kabine.Grad Leskovac koji poseduje sertifikat sa povoljnim poslovnim okruženjem na čelu sa gradonačelnikom dr Goranom Cvetanovićem uvek je tu da pruži podršku privrednicima i preduzetnicima koji imaju želje i ideje za otvaranje novih radnih mesta – rekao je Vladimir Branković, sekretar Skupštine grada Leskovca i dodao da je u obe perionice uloženo 650 hiljada evra i da u njima radi pet radnika.

U perionici se nudi više programa za spoljašnje i unutrašnje pranje, a princip korišćenja je vrlo jednostavan, i radnici su klijentima sve vreme na raspolaganju.

Check Also

Veliki koncertom Zorice Brunclik završen Vinski bal, izabrane najlepše devojke i pesme na temu vina – Nagrade za najbolja vina u 4 kategorije

Proglašenjem najboljih vinara, izborom najlepših devojaka i pesama na temu vina i grožđa, vatrometom i …

Оставите одговор