Početna / DOGAĐAJI / Javni poziv za izbeglice i interno raseljena lica za rešavanje stambenih potreba
hotel bell

Javni poziv za izbeglice i interno raseljena lica za rešavanje stambenih potreba

Grad Leskovac – Komisija za izbor korisnika za rešavanje stambenih potreba izbeglica/interno raseljenih lica dodelom na korišćenje stambenih jedinica za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima raspisuje Javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica/interno raseljenih lica dodelom na korišćenje 1 (jedne) stambene jedinice namenjene za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima na teritoriji Grada Leskovca.

Javni poziv će biti otvoren od 15. avgusta 2019. godine do 16. septembra 2019. godine, uključujući i 16. septembar 2019. godine i biće objavljen na oglasnim tablama Centra za socijalni rad Leskovac i Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Gradske uprave Grada Leskovca i na internet prezentaciji Grada Leskovca.

Obrasce prijava, izjava, kao i ostale informacije u vezi sa Javnim pozivom zainteresovana lica mogu dobiti u prostorijama Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Gradske uprave Grada Leskovca – Povereništvo za izbeglice i migracije Grada Leskovca, ul. Trg Revolucije 45, 16000 Leskovac (zgrada Osmospratica, srednji ulaz, 1. sprat, kancelarija br. 7.) i Centra za socijalni rad Leskovac, ul. Koste Stamenkovića br. 6., 16000 Leskovac (1. sprat, kancelarija br. 14).

Pogledaj takodje

Fudbaleri Dubočice osvojili bod na gostovanju u Jagodini

Fudbaleri leskovačke Dubočice osvojili su bod u Jagodini i tako ostali u trci za opstanak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *