Početna / DRUŠTVO / Dnevnik Juga – lider na društvenim mrežama

Dnevnik Juga – lider na društvenim mrežama

Dnevnik Juga je za nešto više od dve godine izrastao u lidera među medijima u Leskovcu i Jablaničkom okrugu na društvenim mrežama.

Portal koji objavljuje vesti iz Leskovca i Jablaničkog okruga bio je i ostao inovator kada su u pitaju nove tehnologije, ali i lider na društvenim mrežama o čemu svedoči i 33.000 pratilaca na društvenoj mreži Facebook.

Ova pozicija u poređenju sa medijima koji imaju regionalni predznak i vestima „pokrivaju“ područje sa pet ili šest puta više potencijalnih gledalaca i čitalaca, pokazuje da smo bili u pravu kada smo se okrenuli budućnosti, istovremeno insistirajući na tome da ostanemo pouzdan i ozbiljan izvor vesti i informacija.

Prvi smo pre 2 godine krenuli sa LIVE prenosima pojedinih događaja na Facebook-u. Važni društveni i kulturni događaji UŽIVO su putem naše Facebook stranice stigli do sada već više desetina hiljada naših pratilaca i čitalaca.

Do sada su naši VIDEO ZAPISI imali više od  DVA MILIONA (2.000.000) pregleda na Facebook-u!

Uneli smo na medijsko tržište Leskovca i Jablaničkog okruga jednu novinu kojoj su se u početku kolege smejale. Danas su prenosi uživo postali realnost za većinu medija.

Dnevnik Juga će i u narednom periodu postavljati standarde i biti lider u Leskovcu i Jablaničkom okrugu.

Pogledaj takodje

Obeležavanje Gradske slave završeno rezanjem slavskog kolača u Svečanoj ali Grada Leskovca

Svečano obeležavanje slave završeno je obredom sečenja kolača u Svečanoj sali grada Leskovca, nakon čega …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *