U Leskovcu uskoro počinje sa radom prvi dvojezični vrtić

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U Leskovcu uskoro počinje sa radom moderan vrtić Oxford as Academy koji će omogućiti  prezauzetim roditeljima da ostave svoje mališane na čuvanje u potpuno novom, drugačijem i bezbednom okruženju.

Oxford vrtić je dvojezični/ bilingvalni vrtić, što znači da se vaspitno-obrazovni program odvija paralelno i na srpskom i na engleskom jeziku.

Prioritet ovog vrtića  je poboljšanje radoznalosti kod dece, podizanje njihove motivacije za učenje i prevazilaženje prepreka u učenju.

Vrtić je namenjen deci uzrasta od godinu i po do pet godina. Najmlađa grupa su jaslice i rad sa decom jaslenog uzrasta odvija se prema Osnovama programa nege i vaspitanja dece tog uzrasta.  Pored jaslenog uzrasta, za malo stariju decu od 3 do 5 godina ide uključivanje u program pripreme za školu.

Prostor vrtića Oxford je savremeno i moderno dizajniran, u skladu sa kvalitetnim i prirodnim didaktičkim materijalima a za mališane je obezbeđen: Obrazovni Dvojezični Sistem;Montesori program; 
Bioskop i prostrane učionice; Korektivna gimnastika i igralište na otvorenom.

Za ovaj  koncept učenja i usvajanja engleskog, a ne nekog drugog jezika smo se opredelili iz razloga jer se život i rad savremenog čoveka ne mogu zamisliti bez poznavanja engleskog jezika. U našem vrtiću se sa decom intenzivno radi na razvijanju srpskog kao maternjeg jezika, ali i na usvajanju engleskog kao drugog jezika. ” navode iz vrtića Oxford.

Oxford As Academy Vrtić uspešno radi u Nišu, a sredinom januara počinje sa radom i u Leskovcu. Početkom  januara biće organizovani Dani Otvorenih vrata, kada će roditelji moći da vide prostorije, upoznaju se sa vaspitačima i programom rada.

I.D/S.Z

Check Also

Izgradnja primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće privodi se kraju

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, istakao je danas značaj završetka projekta izgradnje primarne vodovodne mreže od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *