Splićanin Željan Rakela promovisao knjigu “300.000 kilometara motoavanture” u Vlasotincu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Avanturista na motoru, Splićanin Željan Rakela promovisao je sinoć u Vlasotincu svoju knjigu „300.000 kilometara motoavanture“ koja sadrži putopise i savete za motocikliste.

On je svoja iskustva, sa puta dugog 300.000 km u proteklih sedam godina, pretočio u knjigu. Opisao je doživljaje u 100 zemalja, na pet kontinenata, koje je prokrstario na jednom motoru.

-Svako je putovanje priča za sebe, ali ako treba da izdvojim državu koja mi je omiljena destinacija, onda je to Nepal, a najveća avantura bio je put kroz Australiju gde smo motor i ja bili samo po par hiljada kilometara – rekao je ovaj svetski putnik.

Rakelu su Vlasotinčani upoznali pre nekoliko godina, u okviru Balkan relija koji je prolazio kroz Vlasotince. Oduševljeni dočekom, on i motociklisti koje okuplja redovno su dolazili u Vlasotince.

-Pitaju me u Srbiji zašto baš Vlasotince, ja kažem zato što se svi učesnici Balkan relija poslednjih godina najlepše osećaju i najveće gostoprimstvo dožive upravo u Vlasotincu. Zato će ono uvek biti na ruti našeg relija – pojasnio je Rakela.

On je zahvalio na gostoprimstvu predsedniku opštine Zoranu Todoroviću, darivajući mu knjigu. Motociklisti Balkan relija su, u septembru prošle godine, prilikom boravka u Vlasotincu, kupili televizor za vrtić, želeći da uzvrate zbog sjajnog dočeka.

Check Also

Conić: Nije istina da slike iz Kulturnog centra nestaju, ako neko ima drugačiju informaciju neka nam se obrati

Na današnjoj konferenciji za medije, Leskovački kulturni centar (LKC) oštro je demantovao informacije koje su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *