Srpska napredna stranka prva predala listu za lokalne izbore u Leskovcu

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila, a prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.

 Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za odbornike Skupštine grada Leskovca, pored Srpske napredne stranke, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbija, Srpska narodna partija, a listu podržavaju i Pokret socijalista, kao i Pokret snaga Srbije.

Predajući listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, sa 2 995 potpisa sakupljenih za tri sata, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović , rekao je da na predstojećim izborima građani određuju put kojim će se grad Leskovac i država kretati u naredne četiri godine.

Posebno mi je drago što je na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja za odbornike koji su mlađi od 35 godina, i imamo ukupno 29 žena – rekao je Cvetanović.
Naš cilj jeste ujedinjenje, ali ne zarad vlasti, već zarad stvaranja Leskovca koji pobeđuje – dodao je Cvetanović.

Među 75 odbornika ima i 10 lekara, 6 diplomiranih ekonomista, 5 prosvetnih radnika, 6 inženjera, kao i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa, pravnika.

Check Also

Iz budžeta grada isplaćeno skoro 4 miliona dinara novčane pomoći korisnicima Centra za socijalni rad, jednokratne pomoći porodiljama i za personalne asistente

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćeno ukupno 3.940.299 dinara na ime jednokratne novčane pomoći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *