hotel bell

Srpska napredna stranka prva predala listu za lokalne izbore u Leskovcu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila, a prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.

 Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za odbornike Skupštine grada Leskovca, pored Srpske napredne stranke, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbija, Srpska narodna partija, a listu podržavaju i Pokret socijalista, kao i Pokret snaga Srbije.

Predajući listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, sa 2 995 potpisa sakupljenih za tri sata, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović , rekao je da na predstojećim izborima građani određuju put kojim će se grad Leskovac i država kretati u naredne četiri godine.

Posebno mi je drago što je na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja za odbornike koji su mlađi od 35 godina, i imamo ukupno 29 žena – rekao je Cvetanović.
Naš cilj jeste ujedinjenje, ali ne zarad vlasti, već zarad stvaranja Leskovca koji pobeđuje – dodao je Cvetanović.

Među 75 odbornika ima i 10 lekara, 6 diplomiranih ekonomista, 5 prosvetnih radnika, 6 inženjera, kao i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa, pravnika.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *