Grdelička regata održana 16. put

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Tradicionalna turističko-sportska manifestacija, pokrenuta sa ciljem podizanja svesti o važnosti očuvanja životne sredine, a kako okuplja veliki broj učesnika, podseća i na značaj prijateljstva i zajedništva.

Grdelička regata već je postala brend ove varošice i okoline:

– Ne samo zbog naziva, već i zbog činjenice da je to prilika za dobru zabavu i upoznavanje novih ljudi, Grdelička regata već 16 godina promoviše ovaj kraj i njegove turističke potencijale, rekla je pomoćnica gradonačelnika Jelena Stamenković.

Marko Trivunić, direktor Doma kulture, podsetio je na to zašto regata simbolično počinje u 11 sati i 59 minuta.

– Spust traje oko 3 sata, a potom je za sve učesnike organizovan povratak do Grdelice i zajednički ručak. Želimo da skrenemo pažnju na ekologiju, na očuvanje prirode i reka posebno. Apelujem na sve ljude da vode računa o životnoj sredini i ne odlažu smeće na mestima koja za tonisu predviđena.

On je, na kraju podsetio da se večeras održava Moto skup, koji počinje u 19 sati i 30 minuta, nakon čega sledi koncert grupe ”Flešbek”.

Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirao grad Leskovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Check Also

Izgradnja primarne vodovodne mreže od Velikog Trnjana do Palikuće privodi se kraju

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, istakao je danas značaj završetka projekta izgradnje primarne vodovodne mreže od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *