Raspored isključenja struje od ponedeljka do srede na području Elektrodistribucije Leskovac

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

EPS DISTRIBUCIJA d.o.o. Beograd, Ogranak Leskovac, pogon Lebane, obaveštava svoje korisnike da će u ponedeljak, utorak i sredu 29.30. i 31. jula 2019. godine, u vremenu od 9:00 do 14.00 časova bez struje biti više od 20 sela.

OPERATOR DISTRIBUTIVNOG SISTEMA „EPS DISTRIBUCIJA“ d.o.o. Beograd, Ogranak Leskovac, pogon Lebane, obaveštava svoje korisnike da će u ponedeljak 29. jula 2019. godine, u vremenu od 9:00 do 14.00 časova, zbog planiranih radova na čišćenju rastinja ispod trase dalekovoda TULARE iz TS35/10kv S.Banja, doći do prekida snabdevanja električnom energijom u naseljima: Donje Maćedonce, Petrilje, Bogunovac,Čokotin,Tulare, Medevce, Poroštica, Mrkonje, Gubavce, Mala i Velika Brajna.

U utorak 30. jula 2019. godine, u vremenu od 9:00 do 14.00 časova, zbog planiranih radovana na čišćenju rastinja ispod trase dalekovoda na 10kv izvodu Marovac , iz TS35/10kv S.Banja, će doći do prekida isporuke električne energije korisnicima sistem u naseljima: Sijarina, Ravna Banja, Grbavce, Marovac, Stara Banja i Deo Svirca.

U utorak 30.07. 2019. godine u vremenu od 09 do završetka radova, a najkasnije do 14 sati zbog zamene drvenih stubova na trasi dalekovoda Prekopčelica – Sekicol primorana da isključi napon svim korisnicima distributivnog sistema u naseljima Sekicol, Mijajlica, Svinjarica i Bačevina.

U sredu, 31. 07. 2019. ( sreda) u vremenu od 09 do završetka radova, a najkasnije do 14 sati zbog seče rastinja na trasi dalekovoda Šumane (Iljanica) – Gornje Vranovce bez napona će biti naselja Šarce, Gornje Vranovce, Popovce, Grgurovce, Klajić, Radevce, Lipovica, Buvce, Drvodelj, Rafuna , Poroštica i trafostanice u Šumanu Lazarovci i Šumane-reka.

Pogon “Elektrodistribucije Lebane“ se ovom prilikom izvinjava svim svojim korisnicima koji će zbog planiranih radova ostati bez napona. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.

Check Also

Rukometaši Dubočice 54 u sredu u poslednjoj utakmici ove sezone u Leskovcu dočekuju Ub

Rukometaši Dubočice 54 u sredu u Leskovcu dočekuju ekipu Uba u utakmici 6. kola Plej-aut …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *