GFK DUBOČICA: Imamo dokaze sa kojima ćemo se braniti i čistog obraza izaći iz svega

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski fudbalski klub Dubočica oglasio se zvaničnim saopštenjem za javnost posle objava u pojedinim medijima o navodonoj umešanosti kluba u nameštanje utakmice.

Saopštenje GFK Dubočica prenosimo u celini:

„Saopštenje za javnost povodom pokretanja postupka i prijave oficira za integritet FSS.

Gradski fudbalski klub Dubočica iz Leskovca, obaveštava sportsku javnost pogotovo ljubitelje kluba iz Leskovca da GFK Dubočica nije učestvovala ni u jednoj nečasnoj radnji po prijavi, te da za sve imamo valjane materijalne dokaze, sa kojima ćemo se braniti i čistog obraza izaći iz svega.

Zahtevamo od eksperata iz Fudbalskog saveza Srbije, da detaljno prelgedaju utakmicu iz prijave, takođe i sve prethodne i buduće utakmice našeg tima na osnovu čega će ustanoviti da nije bilo nikakvih nečasnih radnji.

GFK Dubočica se od početka drugog dela prvenstva suočava sa velikim kadrovskim problemima (dokumentovane povrede 7 standardnih igrača), kad na to dodadamo parne kartone deševalo se da na utakmici izađemo bez 8 ili 9 standardnih igrača (dokaz protokoli sa utakmica), što je rezultovalo i pad sa drugog mesta u plejaut zonu i gole borbe za opstanak.

Kada smo gubili i imali dokumentovane sporne situacije na štetu našeg kluba, nikada se nismo oglašavali već časno i stojički podnosili sve.

Sigurni smo da ćemo iz ove prljave igre izaći čistog obraza, bez obzira iz čijih kuhinja se servira negativna kampanja i blaćenje našeg kluba.

GFK Dubočica“

Check Also

Novi trotoari na delu Bojničkog puta na izlazu iz Leskovca

Radovi na relaciji između grada Leskovca i opštine Bojnik, odnosno na državnom putu IIa reda, …