hotel bell

Žurka za male maturante u Spomen parku, gradonačelnik predao poklon bicikle đacima generacije iz svih leskovačkih škola

U leskovačkom Spomen parku danas je organizovana žurka za male maturante a koncert je održala popuparna grupa Kasperi.

Ova manifestacija koja postaje tradicionalna okupila je veliki broj svršenih osnovaca iz osnovnih škola sa teritorije grada Leskovca, a đacima generacije iz svake od škole gradočelnik Goran Cvetanović je uručio bicikle – poklon Grada Leskovca.

– Inicijalna ideja javila se 2019. godine kada smo žurku i prvi put organizovali. Želja nam je bila da na inovativan način obeležimo početak jednog novog doba – prelazak u svet srednjoškolaca u parku Revolucije koji zaslužuje da ponovo postane jedno od omiljenih mesta okupljanja. Draga deco, Grad Leskovac će uvek biti tu za vas, za svaku pomoć i podršku. Zbog toga smo odlučili da biciklama nagradimo učenike generacija svih osnovnih škola kojima želim da vam čestitam na velikom uspehu. Budite ponosni na znanje koje ste stekli i rezultate koje ste ostvarili u dosadašnjem školovanju, neka vam budu motivacija za dalji napredak, vi ste ponos našeg grada. Želim vam da danas uživate, opustite se i zabavite se – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji se kratko obratio malim maturantima.

U ime nagrađenih učenika generacije obratio se Bogdan Đorđević iz Osnovne škole Vuk Karadžić:

– Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gradu Leskovcu i našem gradonačelniku dr Goranu Cvetanoviću u ime svih đaka generacije, mi smo vredno radili ne očekujući ništa zauzvrat, a dobili smo ovaj vredan poklon koji je istovremeno i podsticaj da u narednom periodu našeg obrazovanja uložimo sav potreban rad i trud i da opravdamo ukazano poverenje. Hvala Vam – istakao je Bogdan Đorđević.

Check Also

Ništa od revanša: “Dubočica“ nije mogla do potpunog preokreta protiv gostiju iz Prokuplja

Leskovčani su večeras, pred svojom publikom, od “Topličanina“ poraženi gotovo na identičan način kao jesenas, …

Оставите одговор