Početna / DRUŠTVO / Završeni radovi na asfaltiranju centra Turekovca i autobuske okretnice
Dionis Restoran Leskovac

Završeni radovi na asfaltiranju centra Turekovca i autobuske okretnice

U centru Turekovca završeni su radovi na asfaltiranju saobraćajnice i autobuske okretnice.

Ovim radovima rešava se jedan od značajnijih problema meštana ovog sela i omogućava normalnom funkcionisanje autibuskog prevoza.

Završne radove obišao je danas i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

-Grad Leskovac ima 144 naseljena mesta, i prvi je u Srbiji sa tim brojem, a Grad podjjednako vodi brigu kako o centru grada tako i o selima. U Turekovcu je napravljena zgrada Mesna zajednica, posle dužeg vremeskog perioda, kao i plato ispred nje, a za te namene je izdvojeno 2,1 miliona dinara. Stolarija iz bolnice je prebačena i tu će biti ugrađena. Urađen je i put Gornje Stopanje – Trekovac u vrednosti od 6,4 miliona. Povod današnjeg susreta je negde oko 1100 m² asfaltiranja kako kružnog toka, tako i ove glavne ulice, gde je takođe investicija od 2,3 miliona dinara. Na taj način ćemo zaokružiti ovaj trg u Turekovcu koji će biti jedan od lepših, dominantnijih i omogućićemo kvalitetniji i bolji način života našim sugrađanima. I kao što vidite konstantno, svake godine u svim delovima radimo na adekvatan način. Nećemo sigurno stati na ovome nego ćemo nastaviti i ubudućnosti da posvećujemo pažnju ovom kraju – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Prisutnima se obratio i Ljubiša Cvetanović, predsednik Mesne zajednice Turekovac, koji se zahvalio gradonačeniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću i Segovia timu na uloženom radu i trudu kako bi centar ovog sela dobio lepši izled. Dodao je da su u Turekovcu urađeni propusti za odvođenje voda u reku Jablanicu, trenutno se radi i na izgradnji svlačionica na igralištu.

Pogledaj takodje

U četvrtak u Leskovcu akcija zamagljivanja komaraca

Gradska uprava grada Leskovca, Odeljenje za zaštitu životne sredine obaveštava građane i Pčelarska društva da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *