Početna / DRUŠTVO / Završeni radovi na asfaltiranju centra Turekovca i autobuske okretnice

Završeni radovi na asfaltiranju centra Turekovca i autobuske okretnice

U centru Turekovca završeni su radovi na asfaltiranju saobraćajnice i autobuske okretnice.

Ovim radovima rešava se jedan od značajnijih problema meštana ovog sela i omogućava normalnom funkcionisanje autibuskog prevoza.

Završne radove obišao je danas i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

-Grad Leskovac ima 144 naseljena mesta, i prvi je u Srbiji sa tim brojem, a Grad podjjednako vodi brigu kako o centru grada tako i o selima. U Turekovcu je napravljena zgrada Mesna zajednica, posle dužeg vremeskog perioda, kao i plato ispred nje, a za te namene je izdvojeno 2,1 miliona dinara. Stolarija iz bolnice je prebačena i tu će biti ugrađena. Urađen je i put Gornje Stopanje – Trekovac u vrednosti od 6,4 miliona. Povod današnjeg susreta je negde oko 1100 m² asfaltiranja kako kružnog toka, tako i ove glavne ulice, gde je takođe investicija od 2,3 miliona dinara. Na taj način ćemo zaokružiti ovaj trg u Turekovcu koji će biti jedan od lepših, dominantnijih i omogućićemo kvalitetniji i bolji način života našim sugrađanima. I kao što vidite konstantno, svake godine u svim delovima radimo na adekvatan način. Nećemo sigurno stati na ovome nego ćemo nastaviti i ubudućnosti da posvećujemo pažnju ovom kraju – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Prisutnima se obratio i Ljubiša Cvetanović, predsednik Mesne zajednice Turekovac, koji se zahvalio gradonačeniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću i Segovia timu na uloženom radu i trudu kako bi centar ovog sela dobio lepši izled. Dodao je da su u Turekovcu urađeni propusti za odvođenje voda u reku Jablanicu, trenutno se radi i na izgradnji svlačionica na igralištu.

Pogledaj takodje

Jubilarni, 15. Međunarodni Karneval Leskovac od 7. do 11. jula (PROGRAM)

Međunarodni Karneval Leskovac stigao je do vrednog jubileja. Leskovac će od 7. do 11. jula …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *