Početna / DOGAĐAJI / Zaposleni u Domu zdravlja Vlasotince testerom raščišćavali put, pacijent stigao na dijalizu u leskovačku bolnicu
Bilbordi

Zaposleni u Domu zdravlja Vlasotince testerom raščišćavali put, pacijent stigao na dijalizu u leskovačku bolnicu

Vozač Doma zdravlja u Vlasotincu Srđan Radičević krenuo je juče ujutru u 6 sati da pacijenta iz Lipovice transportuje na hemodijalizu u Leskovac.

Na pola puta ga je zaustavilo drvo koje je palo na put, usled obilnih padavina. Pokušao je da se vrati nazad, razmišljajući da ide po testeru, ali je i u povratku naišao na drvo koje se, u međuvremenu, obrušilo na put. Tako zaglavljen , bez signala mobilne mreže, išao je oko 5 km pešice dok nije dobio signal i pozvao kolege u pomoć.

-Kolega Ivan Davinić i ja smo otišli po Srđanovu testeru kod njega kući i krenuli mu u susret. Kad smo ga sreli, počeli smo da uklanjamo drveće s puta i tako stigli do pacijenta – kaže šef voznog parka vlasotinačkog Doma zdravlja Zoran Kocić.

Pacijent iz Lipovice transportovan je bez dodatnih problema u leskovačku bolnicu, na hemodijalizu. U videu možete pogledati kako je to  izgledalo na terenu.

Pogledaj takodje

Situacija u Vlasotincu značajno bolja, vodosnabdevanje se normalizuje

Fabrika vode u Vlasotincu trenutno prerađuje 60 litara vode u sekundi što je značajno povećanje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *