Početna / DOGAĐAJI / Za petnaest dana Leskovac dobija „Avantura park“
hotel bell

Za petnaest dana Leskovac dobija „Avantura park“

U Sportsko – rekreativnom centru Dubočica danas su počeli radovi na postavljanju temelja za „Avantura park“ koji će se prostirati na površini od 470 kvadratnih metara.

Radove je obišao gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je ovom prilikom istakao da će naši sugrađani imati priliku da koriste i ovakav vid rekreacije.

„Jedinstveni sadržaj „Avnatura parkova“ koji su jako popularni kod mladih i dece, zaokružiće jedan proces koje SRC „Dubočica“ poseduje, pored bazena, sportskih terena , tramboline, terena na pesku. Naša želja je da ovaj park pospeši sport među decom i da im pošaljemo poruku da su zdrav način života i svakodnevna fizička aktivnost od velike važnosti – istakao je Cvetanović.

Radovi se realizuju u okviru programa „Radimo za bolju budućnost dece“ , a njihova vrednost je 7 miliona dinara i biće završeni za petnaest dana. Ovkav vid rekreacije našim sugrađanima će biti omogućen po prvi put, gde će imati priliku da sportske aktivnosti koriste i najmlađi ali i stariji sugrađani s obzirom da se radi iz dva nivoa težine.

Pogledaj takodje

Dečje odeljenje leskovačke biblioteke i zvanično otvoreno nakon rekonstrukcije

U građevinske radove, nabavku polica, nameštaja i opreme uloženo je milion i 4oo hiljada dinara …

Jedan komentar

  1. Sve pohvale, avantura park postoji na Jastrebac planini vrlo korisna i lepa stvar za naš grad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *