Početna / DOGAĐAJI / U Gornjem Krajincu počeo turnir u malom fudbalu

U Gornjem Krajincu počeo turnir u malom fudbalu

Šestu godinu zaredom mesna zajednica i fudbalski klub iz Gornjeg Krajinca organizuju turnir u malom fudbalu na terenu osnovne škole.

Sportiste je u ime Lokalne samouprave pozdravio Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine Grada Leskovca i poručio:

„Nas, ljubitelje fudbala, okuplja ljubav prema ovom sportu. Dakle, strast prema najbitnijoj stvari na svetu okuplja nas na ovakvim turnirima. Grad ulaže značajna sredstva u sport kao promociju zdravog načina života i ovo je, pre svega, poruka i pozdrav gradonačelnika svima da ćemo nastaviti sa ovakvim manifestacijama. Svim učesnicima turnira želim uspeh u takmičenju, a svim gledao želim da uživaju u ovom turniru. Ovakvi turniri promovišu zdrav način života, a mi ćemo simboličnim poklonom fudbalskih lopti fudbalskom klubu iz Gornjeg Krajnica otvoriti ovaj turnir. Puno uspeha u daljem takmičenju želim fudbalskom klubu iz Gornjem Krajinca. Uživajte u ovom sportu!“

Podsetimo, Grad Leskovac je finansirao uređenje sportskog terena u Gornjem Krajincu i postavio osvetljenje čime su se stekli uslovi za održavanje turnira, a završena je i rekonstrukcija svlačionica fudbalskog kluba, za šta je izdvojeno 2,7 miliona dinara. Grad takođe iz svog budžeta projektno finansira fudbalski klub „Gornje Krajince“.

Pogledaj takodje

„VUKOVI“ GAZE REDOM: Rukometaši Dubočice pobedili i Rudar iz Kostolca

Rukometaši Dubočice 54 nastavili su seriju dobrih igara i rezultata i u duelu sa Kostolčanima. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *