Početna / GRADOVI / Leskovac / Socijalistička partija Srbije predala listu za lokalne izbore – prvi na listi Aleksandar Đurović
Bilbordi

Socijalistička partija Srbije predala listu za lokalne izbore – prvi na listi Aleksandar Đurović

Socijalistička partija Srbije u Leskovcu izlazi samostalno na lokalne izbore.

Na listi „Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić“ prvi na listi kandidata je Aleksandar Đurović, predsednik Gradskog odbora SPS-a i predsednik Skupštine grada Leskovca.

Drugi na listi je Žikica Nestorović, broj tri Živojin Stefanović koji je ovim i ozvaničio povratak u partiju, a pod rednim brojevima 4 i 5 na listi su dr Tanja Jovanović i Slađana Mladenović. Na listi su i trojica pripadnima romske nacionalne manjine.

-Zahvaljujem svim članovima i simpatizerima Socijalističke partije Srbije koji su podržali svojim potpisima našu listu sa 2.356 potpisa, a za kompletnu listu potrebno je 2.250 potpisa građana. Ispoštovali smo zakon, na izbornoj listi nalazi se 40 odsto žena i veliki broj mladih koji su u prethodnim mesecima masovno pristupili Socijalističkoj partiji Srbije. Zastupljene su sve strukture stanovništva, takao da je naša lista spoj mladosti i iskustva. Očekujem bolje rezultate nego 2016. godine jer smo se pokazali kao kvalitetna partija koja participira 30 godina na političkoj sceni Srbiji. Bili smo nosioci vlasti do 2000. godine, aktivni smo i posle toga kao kvalitetni i najbolji koalicioni partneri – rekao je Aleksandar Đurović, predsednik GrO SPS-a i Skupštine grada Leskovca.

Pogledaj takodje

Ministar Novica Tončev posetio Vlasotince, „Rosa“ donirala 5 šlepera vode za piće

Pet šlepera flaširane vode za piće Rosa stigli su danas u Vlasotince posredstvom Kabineta ministra …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *