hotel bell

Razigrane ulice: 1.500 leskovačkih mališana plesalo na gradskom trgu (VIDEO)

Gradski trg u Leskovcu preplavila je dečija graja, a povod je manifestacija “Razigrane ulice” koju PU Vukica Mitrović, organizuje 10-tu godinu zaredom.

Mališani iz svih vrića sa teritorije grada plesali su koreografije koje su u prethodnom periodu pripremali sa svojim vaspitačima i roditeljima.

Manifestciju je otvorila Brankica Stamenković, član Gradskog veća.

” Svake godine vaša pesma, igra, smeh ispuni ne samo ovaj Gradski trg i ulice već i sva naša srca. Naš zadatak je da vam omogućimo što bolje uslove za odrastanje i zato se trudimo da Leskovac bude grad po meri dece, grad u kome ćete bezbrižno odrastati i razvijati svoje potencijale. A vaš zadatak je da budete srećni. I da tu sreću i ljubav delite sa svima i videćete što više budete delili drugima, više će i vama ostati.Zato rastite uz ples i igru i budite srećni, jer samo vi imate moć da osunčate i najtmurniji dan – kazala je Stamenkovićeva.

Na trgu je plesalo oko 1.500 mališana iz Predškolske ustanove “Vukica Mitrović” kao i mališani iz starijih i najstarijih grupa privatnih vrtića Agnes, Vil, Plavi čuperak i kompanije Autostop.

Check Also

Iz budžeta grada isplaćena sredstva udruženjima iz oblasti socijalne zaštite

Udruženjima iz oblasti socijalne zaštite koja su na konkursu ostvarila pravo na sufinansiranje projekata iz …

Оставите одговор