hotel bell

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Voje Nikolajevića – Preko 50 domaćinstava imaće nove cevi

Kako Leskovac i dalje funkcioniše sa vodovodnim cevima koje su stare i po nekoliko decnija, danas se one menjaju u ulici Voje Nikolajevića.

“Do sada je izgrađeno preko 115.000 metara vodovodne mreže a za ovu oblast utrošeno je skoro milijardu dinara. Namera je da dotrajale cevi zamenimo na teritoriji čitavog grada kao i da se nastavi sa izgradnjom nove vodovodne mreže. Danas smo upravo u ulici Voje Nikolajevića, dugoj 665 metara gde se odvijaju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže. Iz budžeta će biti izdvojeno 9,9 miliona dinara – kazao je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović prilikom današnjeg obilaska radova.

Tehnički direktor, Ljiljana Mihajlović, kazala je da će preko 50 domaćinstava imati nove cevi.

“Postojeća vodovodna mreža u ulici Voje Nikolajevića je bila u veoma lošem stanju. Ovim ugovorom izvršiće se rekonstrukcija postojeće vodovodne mreže ugradnjom novih cevi, a nova vodovodna mreža biće povezana sa ulicom Solunskih ratnika i Topličkim ustankom. Sve ulice koje gravitiraju ka ovoj ulici izvršiće se njihovo povezivanje na novu mrežu. Nakon ispitivanja vršiće se povezivanje pojedinačnih domaćinstava , njih 50- ak – kazala je Mihajlović.

Check Also

Istraži MERIDIAN SPECIJAL, sastavi dobitan tiket i osvoji 100 poklon spinova!

Prethodnih dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama prestižnih UEFA takmičenja. Verovali ili …

Оставите одговор