Home / DOGAĐAJI / Postanite uspešan personalni trener
hotel bell

Postanite uspešan personalni trener

Zanimanje PERSONALNI TRENER spada u novija i izuzetno perspektivna zanimanja jer postoji velika potreba na tržištu za osobama koje su kvalifikovane za ovo zanimanje.

Svako ko želi da se bavi ovim poslom treba da završi specijalizovanu obuku i kurs za personalnog trenera kako bi dobio sertifikat sa zvanjem PERSONALNI TRENER.

U Akademiji Oxford možete završiti kurs i stručnu obuku za ovo zanimanje. Ova obuka se odvija u poslovnicama Akademije Oxford tokom cele godine, a prema odredbama važećeg nastavnog programa i sastoji se od teorijskog i praktičnog dela.

Teorijski i praktični deo obuke u trajanju od 70 školskih časova se obavlja kod pravnog lica sa kojim imamo saradnju, i na kraju te obuke polaznik dobija potvrdu i uverenje o uspešno savladanom programu obuke za personalnog trenera.

Polaznik sam odlučuje da li će praktični deo obuke obavljati kod pravnog lica koje mu Akademija Oxford preporuči.

 Tokom praktičnog dela obuke polaznik se upoznaje sa: ulogom personalnog trenera, osnovama anatomije i fiziologije; planiranjem programa i zdravstvenom analizom.

Nakon uspešno realizovanog praktičnog dela obuke polaže se stručni ispit za sticanje sertifikata u prostorijama Akademije Oxford u Leskovcu.

Pošto bude položio ovaj ispit, kandidat će steći sertifikat koji je u potpunosti validan i može da se koristi u praksi bez ikakvih prepreka.

Upisivanje stečenog sertifikata u radnu knjižicu je moguće odmah po prijemu sertifikata kod onih kandidata koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Ova institucija je jedina ovlašćena institucija za upisivanje sertifikata i to elektronskim putem.

Kandidat koji bude stekao sertifikat, a trenutno se nalazi u statusu zaposlenog lica, neće moći odmah da upiše taj podatak u radnu knjižicu, već ima mogućnost da ga preda svom trenutnom poslodavcu ako je potrebno, a njegovo upisivanje se vrši tek kada se taj kandidat ponovo nađe na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sve informacije u vezi sa ovim kursom možete pronaći na sajtu www.akademijaoxford.com. Takođe nas možete kontaktirati na brojeve telefona 069/10 20 584 ili 016/214 556 ili preko društvenih mreža Facebook i Instagram.

Prijavljivanje za ovaj kurs je moguće tokom cele godine. Očekujemo Vas!!!

Check Also

Gradski odbor Nove DSS poziva građane da se pridruže šetnji koju u petak u Leskovcu, organizuje Srpska pravoslavna crkva i podrže hrišćanske i porodične vrednosti

Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije podržao je porodičnu šetnju najavljenu za petak u Leskovcu. …

Оставите одговор