Home / DOGAĐAJI / Posle više od dve decenije Vesna Zmijanac ponovo pred Leskovčanima
hotel bell

Posle više od dve decenije Vesna Zmijanac ponovo pred Leskovčanima

Peto veče leskovačke Roštiljijade, odnosno petak je bio u znaku Vesne Zmijanac, sa kojom su večeras leskovčani pevali hitove osamdesetih i devedesetih.

Kad zamirišu jorgovani, Sto života, Nevera moja ,Dođi što pre, Ne kunite crne oči, Malo po malo su leskovčani otpevali bez premca, a numeru „Idem preko zemlje Srbije“ posvetila je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću, koji je za nju ranije organizovao prijem u svečanoj sali grada.

„Izuzetna je čast pevati posle više od dve decenije u Leskovcu. Uvek sam se radovala kada treba da dođem u vaš grad. Sa vašom publikom je uvek i najlepše i najlakše. Ovde svi dobro pevaju i mi smo uvek zajedno odrađivali moje koncerte. Biće tako i sada – rekla je Vesna Zmijanac.

„Imali smo zadovoljstvo da čitavu nedelju provedemo u društvu dobrih prijatelja, gostiju, estradnih umetnika i ljubitelja dobre hrane i zabave. Gostima smo pokazali šta je pravi Leskovački merak i prava srpska i leskovačka gostoprimljivost – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

U dobrom raspoloženju i svom maniru, Vesna je na koncertu u znak prijateljstva otpevala nekoliko pesama ali ne na bini , već za stolom gradonačelnika i time oduševila sve prisutne.

Check Also

Proslavljamo jesenji Krstovdan: Danas se ostvaruju sve želje

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju danas 27. septembra jesenji Krstovdan, dan kada je …

Оставите одговор