Početna / DRUŠTVO / Počela naplata parkiranja – Sa jedne mreže poruke ipak ne idu
Reklama

Počela naplata parkiranja – Sa jedne mreže poruke ipak ne idu

Reklama

Iako je petak pijačni dan i u toku su pripreme za Badnje veče i Božić, u centru Vlasotinca, danas je bilo znatno manje vozila nego što je to uobičajeno poslednjih godina. Prema najavi, danas je počela naplata parkiranja u centru, na 201 obeleženom mestu, za vozila sa najviše osam sedišta.

Danas je moguće pustiti poruku za parking sa brojeva telefona koji su u MTS i VIP mobilnoj mreži, ali je problema bilo sa slanjem poruka putem Telenorove mreže.

„U ovoj kompaniji su nam rekli da će do ponedeljka rešiti problem, pa očekujemo da tako i bude. Zbog toga danas i sutra ne naplaćujemo kazne, samo upozoravamo one koji se nepropisno parkiraju. Takođe, obaveštavam građane, u čijim ulicama su obeležena parking mesta, da mogu da dođu i kupe povlašćene karte u prostorijama „Komunalca“ u Konopničkoj ulici broj 5   – kaže šef Radne jedinice Parking servis u JKP Komunalac Ivan Jović.

Brojevi servisa za slanje poruke za parking mesto su 8601 za prvu zonu, 8602 za drugu i 8603 za dnevnu kartu u drugoj zoni. Dnevna karta u prvoj zoni ne postoji i tu je maksimalno dozvoljeno zadržavanje 120 minuta, a započeti sat staje 30 dinara. U drugoj zoni započeti sat iznosi 25 dinara i tu je vreme parkiranja neograničeno. Cena dnevne karte je 100 dinara.

S obzirom na to da su brojevi servisa slični onima u Leskovcu, danas je bilo i pogrešno poslatih poruka, kažu u „Komunalcu“.

Pogledaj takodje

Vučić: Oko 2000 ljudi manje u bolnicama, još nije vreme za opuštanje

Do jutros u bolnicama širom Srbije bilo je hopsitalizovano 3.519 pacijenata, što je za oko …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *