Očišćena velika deponija u strogom centru Leskovca

Gradska uprava za zaštitu životne sredine, organizovala je, ovog jutra, akciju uklanjanja smeća u ulici Koste Stamenkovića, iza bloka stambenih zgrada.

 

Sakrivena iza uređenih objekata, divlja deponija se nije mogla uočiti sa gradskih ulica, a predstavljala je ružnu sliku zajedničkog dvorišta u samom centru grada.

Kada su nas stanari pozvali i rekli nam da imaju problem sa velikom količinom smeća, nismo mogli da verujemo da ćemo ovde zateći ovako neprijatan prizor. Zahvaljujući gradonačelniku, koji je inicirao veliku akciju čišćenja grada, i stanari ovih zgrada od sutra će imati mnogo lepši pogled sa svojih terasa, izjavila je načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine, Bobana Stošić.

Ona se, istovremeno, zahvalila radnicima komunalnih preduzeća, koji svakog vikenda rade, i apelovala na građane da se potrude da ovakvih ružnih slika u gradu više ne bude.

Ana Jovanović

Check Also

Termini promocija javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu, Bojniku i Medveđi

U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *