Home / DRUŠTVO / Novogodišnji humanitarni vašar Udruženja „Osmeh“
hotel bell

Novogodišnji humanitarni vašar Udruženja „Osmeh“

Udruženje “Osmeh” je u petak u centru grada priredilo Novogodišnji humanitarni vašar,  tokom koga su na svojim štandovima prodavali  rukotvorine koje su mališani koji koriste usluge “Osmeha” radili zajedno sa svojim  ličnim pratiocima.

Još jednom su ova deca pokazala da su kreativna, maštovita, vredna kao pčele. Uz podstrek svojih ličnih pratilaca, uz osmeh ponudili su sugrđanima veliki broj novogodišnjih ukrasa, čestitki, magneta. Veliku prazničnu čaroliju dopunili su Deda Mraz i njegovi pomoćnici. Posebnu radost dece izazvalo je slikanje sa Deda Mrazom u velikom ramu u obliku srca.

Po rečima Milice Radulović, predsednice udruženja, prikupljeni novac biće iskorišćen za kupovinu didaktičkog materijala i materijala koji je potreban  za likovnu radionicu.

Od drugara iz “Osmeha” saznajemo da im je interaktivna tabla veoma potrebna za rad sa decom i da je to jedna od njihovih novogodišnjih želja.

I ovoga puta u centru grada pridružili su im se učenici 6/3 razreda iz OŠ “Siniša Janić”sa svojim razrednim starešinom Slavišom Šušulićem.

Gotovo da nema humanitarne ili praznične manifestacije u koju nisu uključena deca iz “Osmeha”.

Izvor: kcvlasotince.rs

Check Also

Koji su vitamini potrebni vašem organizmu, saznajte od lekara online

Foto: pixabey  Leto nam donosi sunčane dana koje provodimo na otvorenom, zato uglavnom mislimo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *