Početna / DRUŠTVO / Nova vodovodna mreža u ulici Kapetan Bojan Denić

Nova vodovodna mreža u ulici Kapetan Bojan Denić

U toku je izvođenje radova na izgradnji vodovodnih cevi ukupne dužine 166 metara profila fi 110 u ulici Kapetan Bojan Denić koje izvodi firma Telekomunikacija/Ankering iz Blaca, a čija je ukupna predračunska vrednost 4,6 miliona dinara.

„Rekonstrukcijom vodovodne mreže u ovoj ulici, biće ukinute sve stare i dotrajale pocinkovane cevi , čime će građani ovog naselja, umnogome osetiti boljitak. Ugrađeni su novi sektorski ventili koji omogućavaju izolaciju manjeg broja potrošača, građani neće imati česte prekide u vodosnabdevanju zbog popravke havarija, ispoštovana je zakonska regulativa u pogledu postavljanja protivpožarnih podzemnih hidranata na trasi cevovoda, ugrađuju se cevi u skladu sa evropskim normama“ – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović danas na obilaska radova.

Ove godine, Vodovod kompletno završava rekonstrukciju vodovodne mreže ukupne finansijske vrednosti 145 hiljade evra. Predviđeno je izvođenje radova u 5 ulica u gradu ukupne dužine 1 km i to u ulicama Slobodana Penezića, Alekse Nenadovića, Vladimira Nazora, Kapetan Bojan Denić i Vlade Jovanović, pri čemu su radovi na vodovodnim instalacijama u ulici Slobodan Penezić, Alekse Nenadović i Vladimir Nazor komplet završeni i građani uredno priključeni. Ovo je poslednja ulica u nizu a planirani rok za završetak radova u svih 5 ulica je 90 kalendarskih dana.

Pogledaj takodje

PORODICA STANKOVIĆ DOBILA I TREĆEG SINA: Rodio se dečak težak 5200 grama, mama i beba su dobro

Dan za lepe vesti u porodici Stanković, ali i za lekare na odeljenjima ginekologije i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *