Početna / DOGAĐAJI / Nagrađeni najbolji učenici iz Medveđe
Dionis Restoran Leskovac

Nagrađeni najbolji učenici iz Medveđe

U Skupštinskoj sali opštine Medveđa, organizovana je dodela novčanih nagrada učenicima koji su postigli izuzetan uspeh u školovanju u protekloj školskoj godini.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je istakao da je do sada bio običaj da se ove nagrade dodeljuju na dan opštine, 20. maja ali da se iz opravdanih razloga odlučilo da ovaj čin bude upriličen na poseban dan.

“Kako su i roditeljski sastanci organizovani za danas, i ujedno podeljene besplatne ulaznice za bazen koji su dobili svi odlični učenici škola na teritoriji opštine Medveđa, logično je bilo da i najboljima od najboljih dodelimo ove skromne novčane nagrade. Naša deca povrh toga što su skromna, vredna i kulturna, mogu da se pohvale i izuzetnim znanjem koje ponesu iz školskih klupa. Tako da pored pohvala lično vama, moram da uputim čestitke i vašim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, čijim savetima, znanjem i trudom, ste danas ovde. Želim vam da nastavite vredno da radite jer ćete samo tako doći do cilja, a to je da kada odrastete postanete dobri ljudi, što je zapravo najvažnije u životu.”- reči su dr Nebojše Arića, koji je uručio nagrade đacima.

Nagrađeni učenici su nosioci diplome ‘‘Vuk Karadžić’’ i učenici koji su postigli značajne rezultate na republičkim, regionalnim i drugim takmičenjima u oblasti obrazovanja, umetnosti, kulture i sporta u školskoj 2018/19 godini.

Pored nagrada od strane lokalne samouprave, a po odluci fonda “Milica Veličković” za đaka generacije osnovnog obrazovanja izabrana je Milica Vuletić koja je dobila nagradu u iznosu od 20.000 dinara. Za đaka generacije srednje tehničke škole “Nikola Tesla” izabrana je Sanja Stevanović, sa osvojenim iznosom od 30.000 dinara. Đaci generacije su od penzionisane nastavnice likovne kulture, ujedno i osnivača pomenutog fonda, Kosare Veličković dobili i po jednu sliku.

Pogledaj takodje

VATRO PROTEKT 016: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku: Opreme za kontrolisanje protivpožarnih aparata i ispitivanje hidrantskih mreža

NIKOLA ANĐELKOVIĆ PR TEHNIČKO SAVETOVANJE VATRO-PROTEKT 016, LESKOVAC, objavljuje POZIV Za dostavljanje ponuda za nabavku: …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *