Početna / GRADOVI / Leskovac / Lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“ osvojila 972 od 999 mesta u Savetima MZ

Lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“ osvojila 972 od 999 mesta u Savetima MZ

Gradska izborna komisija u Leskovcu proglasila je danas zvanične i konačne rezultate izbora za članove Saveta Mesnih zajednica.

Od upisanih 119.144 na izbore je izašlo 46.987 birača, odnosno 39,44% birača.

Lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“ odnela je apsolutnu pobedu i osvojila 972 od ukupno 999 mesta u Savetima 139 Mesnih zajednica na teritoriji Grada Leskovca.

Grupe građana će imati 17, Jedinstvena Srbija 8 a Pokret Snaga Srbije Bogolju Karić 2 mesta u Savetima Mesnih zajednica

U 129 mesnih zajednica lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“ osvojila je sva mesta u Savetima.

U Grdelici koalicija SNS-SPS-BS ima 10 članova Saveta Mesne zajednice, dok jednog ima Pokret snaga  Srbije.

U Predejanu je lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“ osvojila 6 mesta u Savetu MZ, dok je grupa građana „Dragan Savić“ osvojila 3 mesta.

U Brzi ova lista ima 8 mandata, dok je jedan osvojio PSS Bogoljub Karić. U Grajevcu 4 mesta u Savetu MZ, a tri ima Jedinstvena Srbija. U Donjoj Jajini ova lista ima 5, a Grupa građana „Za Donju Jajinu“ ima 4 člana Saveta MZ.

U Donjoj Lokošnici lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac“ ima 4, a tri ima Jedinstvena Srbija. U Živkovu 4, a tri ima GG „Za bolje Živkovo“, u Maloj Biljanici 3, a dva ima GG „Svi za MB“, u Međi 5, dok dva ima Jedinstvena Srbija. U Lipovici je GG „Pokrenimo Lipovicu“ okupljena oko Jovana Stankovića dobila 5, a koalicija SNS-SPS-BS četiri mandata.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *