Početna / DOGAĐAJI / Leskovčani na „Roštiljijadi“ testirali reflekse i koordinaciju pokreta u vožnji sa „pijanim naočarima“

Leskovčani na „Roštiljijadi“ testirali reflekse i koordinaciju pokreta u vožnji sa „pijanim naočarima“

Uz brojne posetioce, prigodan program i pregršt specijaliteta od mesa, završena je još jedna Leskovačka roštiljijada. Pored uživanja u velikom izboru mesa i pića, svi prisutni mogli su da učestvuju u brojnim aktivacijama u okviru kampanje’’ Kad pijem, ne vozim’’ koja je i na ovoj  manifestaciji podsetila na značaj odgovorne konzumacije alkohola, bezbedne i sigurne vožnje.

Na standu Apatinske pivare posvećenom kampanji ‘’Kad pijem, ne vozim ‘’posetioci Roštiljijade mogli su da testiraju reflekse i da noseći „pijane naočare” provere koordinaciju pokreta istovremeno se edukujući i podsećajući na značaj odgovorne konzumacije i mogućem riziku vožnje pod dejstvom alkohola. I ove godine pivara je približila vozačima mogućnosti alternativnog prevoza nakon provoda, pozivajući ih da ne sedaju za volan ukoliko su popili već da prošetaju, sačekaju autobus, pozovu prijatelja, taxi ili „safe driver-a“.

Nakon 13 godina, Apatinska pivara nastavlja i dalje da kampanjom ‘’Kad pijem, ne vozim’’ podiže svest o važnosti bezbedne vožnje. Do sada je pivara donirala 125 najsavremenijih alkometara Upravi saobraćajne policije, nastojeći da udruženim snagama edukuju javnost o važnosti odgovorne konzumacije i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Pogledaj takodje

PORODICA STANKOVIĆ DOBILA I TREĆEG SINA: Rodio se dečak težak 5200 grama, mama i beba su dobro

Dan za lepe vesti u porodici Stanković, ali i za lekare na odeljenjima ginekologije i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *