hotel bell

Koalicija NADA spremna za lokalne izbore, nosilac liste Saša Stevčić: A sad svi ko jedan – nema nazad, da odbranimo Leskovac

Gradski odbor Pokreta Kraljevine Srbije u Leskovcu najavio je u današnjem saopštenju izlazak na izboru na zajedničkoj listi sa patrioskom opozicijom.

U saopštenju se obaveštava javnost da je Vojislav Mihailović predsednik POKS i unuk slavnog đenerala Draže Mihailovića otkrio spomenik svome dedi u Beogradu.

“Na ovo je Srbija čekala osamdeset godina. Na otvaranju muzeja slavnom Čiči prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi, a govor je održao akademik Matija Bećković. Među prisutnima je bio i potpredsednik POKS Vladimir Đorđević i brojno članstvo Pokreta obnove Kraljevine Srbije.” – navodi se u saopštenju.

Iz ove stranke saopštavaju da su krenuli sa predizbornim aktivnostima.

“Pokret obnove kraljevine Srbije u Leskovcu se zalaže za :

  • Da nije Srbija samo Beograd, neophodan je ravnomeran regionalni razvoj.
  • Ulagati mnogo više u lokalnu infrastrukturu i potrebe Leskovca.
  • Vratićemo da BRESTOVAC, VUČJE, GRDELICA obnove status Opštine.
  • Izgradićemo po jedan dečiji vrtić u sve tri opštine,
  • Svako naselje će dobiti asvaltirane po 2 ulice.
  • Izradićemo novu vodovodnu mrežu u Vaskovom naselju.
  • Izgradićemo kafileriju za napuštene domaće životinje, kao i stan na dan za čuvanje, dresuru i asocijaciju domaćih životinja.
  • Napravićemo program da se u okviru socijalne pomoći veteranima koji nisu primili ratne dnevnice za učešće u borbenim dejstvima na prostoru KiM 99 se isplate na mesečnom nivou uz platu i penziju sa rokom isplate od 4 godine.
  • Sprovešćemo u potpunosti Bogojavljansku inicijativu na nivo nadležnosti grada Leskovca, sve benefite koje drugi gradovi primaju i imaju a Leskovac nije hteo usvoji i izglasao.” – ističe se u saopštenju POKS-a.

U saopštenju se naglašava da će ova stranka izaći na izbre u okviru koalicije NADA, odnosno u koaliciji sa Novim DSS.

“Koalicija NADA je čvrsta kao i naša odbrana na Košarima i Paštriku,a nepobediva jer je predvodio pokojni heroj general Božidar Delić. Međutim otvoreni smo za saradnju, još uvek imamo razgovore sa nekim strankama i pokretima, te postoji mogućnost da bude veći broj stranaka u koaliciji.

Koalicija NADA ima svoj izborni sloga:

” A sad svi ko jedan – nema nazad, da odbranimo Leskovac.”
Nosilac liste koalicije ” NADA,, koju čine POKS i NDSS biće vojno lice u penziji, nosilac tri medalje-ordena iz oblasti bezbednosti i odbrane, heroj sa Paštrika, član udruženja boraca herojska 549mtbr Car Dušan Silni, Kordinator Srbskog besmrtnog puka za Jablanički Okrug, Saša Stevčić.” – zaključuje se u saopštenju Info POKS služba Leskovac.

Check Also

Za Leskovac zajedno najavio rešavanje problema vodosnabdevanja i pijace u Grdelici, ali i asfaltiranje puta do naselja Alište u Predejanu

Tema nove konferencije za medije grupe građana Za Leskovac zajedno bilo je stanje u Grdelici …

Оставите одговор