Početna / DOGAĐAJI / Izabran „Naj par“ Visoke poslovne škole

Izabran „Naj par“ Visoke poslovne škole

Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Leskovcu karakterišu kvalitetni studijski programi, savremeni uslovi studiranja, stručna praksa… Ali, najveća vrednost ove škole su divne životne priče, čije su prve stranice ispisane upravo u njoj.

Marketing tim Visoke poslovne škole uradio je istraživanje koji su parovi pronašli životnog saputnika tokom studiranja i odlučio da pokrene igru za naj par, a sve sa ciljem da skrene mladima pažnju koje su prave vrednosti kojima treba da teže i kojih treba da se drže.

Za ovu igru se prijavilo šesnaest parova a glasovi odnosno lajkovi su odlučili da pobednički par budu Maja i Miodrag Jovanović.

„Visoka poslovna škola nas je spojila i naša ljubav opstala je do današnjeg dana, punih 6 godina. Pored toga što smo iz nje izašli sa znanjem i diplomama, najbitnija stvar je što nam je omogućila da stvorimo porodicu koja predstvlja stub društva – ističu za naš portal bračni par Maja i Miodrag Jovanović pobednici igre.

Kao nagradu su dobili romantičnu osmomartovsku večeru u restoranu Bell. Ali tu priči nije kraj…Kako su rešili da „skrase“ i svoje prijatelje ovaj par je odlučio da napravi veridbu iznenađenja za prijatelje koji su bili sa njima.

Pogledaj takodje

Nova mašina za JKP „Komunalac“ iz Vlasotinca

Za uređenje zelenih površina, kosina na keju i teško pristupačnih delova javnih površina,  JKP Komunalac …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *