Početna / DOGAĐAJI / Izabran „Naj par“ Visoke poslovne škole

Izabran „Naj par“ Visoke poslovne škole

Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Leskovcu karakterišu kvalitetni studijski programi, savremeni uslovi studiranja, stručna praksa… Ali, najveća vrednost ove škole su divne životne priče, čije su prve stranice ispisane upravo u njoj.

Marketing tim Visoke poslovne škole uradio je istraživanje koji su parovi pronašli životnog saputnika tokom studiranja i odlučio da pokrene igru za naj par, a sve sa ciljem da skrene mladima pažnju koje su prave vrednosti kojima treba da teže i kojih treba da se drže.

Za ovu igru se prijavilo šesnaest parova a glasovi odnosno lajkovi su odlučili da pobednički par budu Maja i Miodrag Jovanović.

„Visoka poslovna škola nas je spojila i naša ljubav opstala je do današnjeg dana, punih 6 godina. Pored toga što smo iz nje izašli sa znanjem i diplomama, najbitnija stvar je što nam je omogućila da stvorimo porodicu koja predstvlja stub društva – ističu za naš portal bračni par Maja i Miodrag Jovanović pobednici igre.

Kao nagradu su dobili romantičnu osmomartovsku večeru u restoranu Bell. Ali tu priči nije kraj…Kako su rešili da „skrase“ i svoje prijatelje ovaj par je odlučio da napravi veridbu iznenađenja za prijatelje koji su bili sa njima.

Pogledaj takodje

Sutra i prekosutra isplata redovne i privremene novčane naknade za mesec jul

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Leskovac saopštila je da će u četvrtak 22. avgusta i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *