Home / GRADOVI / Leskovac / Humanitarna akcija Leskovačkog kulturnog centra za pomoć malom Nikoli (8) koji boluje od leukemije
hotel bell

Humanitarna akcija Leskovačkog kulturnog centra za pomoć malom Nikoli (8) koji boluje od leukemije

U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra, u četvrtak 17. marta 2016. biće održana izložba fotografija i promocija knjige u 19:30 h.

„Pozivamo Vas da se priključite humanitarnoj akciji za pomoć malom Nikoli (8) koji boluje od leukemije. Za njegovo dalje lečenje i boravak u Italiji potrebna su velika novčana sredstva. U tu svrhu organizujemo izložbu fotografija „MOMENAT“ Tijane Žišić i promociju knjige „NITI SNA“ Dimitrija Krstića.

Sav prihod od prodaje fotografija i knjiga, kao i prikupljeni novac (iz dobrotvorne kutije) doniraće se mališanu sa nadom da će mu naša pomoć olakšati ovu borbu.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju događaju i podrže Nikolu kao i mlade humane autore i organizatore, jer je svaki ljudski život jednako vredan. Zahvaljujemo u Nikolino i naše ime“ – saopštava Leskovački kulturni centar.

Check Also

Na gradskom trgu žurka za male maturante! Cvetanović poručio: Vredno radite, a mi ćemo obezbediti da vas sunce najlepše greje

Na gradskom trgu u Leskovcu, lokalna samouprava organizovala je žurku za male maturante a ovom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.