Home / DOGAĐAJI / Gradonačelniku Leskovca uručeno priznanje Kapetan Miša Anastasijević
hotel bell

Gradonačelniku Leskovca uručeno priznanje Kapetan Miša Anastasijević

Odlukom stručnog žirija, priznanje Kapetan Miša Anastasijević, dodeljeno je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću, u kategoriji za vanredan doprinos razvoju i prosperitetu Srbije.

Ovo značajno društveno priznanje čuva uspomenu na dunavskog kapetana Mišu Anastasijevića i dodeljuje se u okviru projekta Put ka vrhu koga pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije realizuju Media Invent i Univerziteti u Beogradu i Novom Sadu.

Gradonačelnik je danas prisustvovao svečanoj dodeli priznanja u Arheološkom parku Viminacijum, te je ovom prilikom istakao da iako je nagrada na njegovo ime, on smatra da je namenjena svima i pripada čitavom gradu jer bez tima, bez podrške građana, privrednika i udruženih snaga svih ne bi bilo rezultata.

„Kao pojedinac, društvo ili grad, uvek imate neke trenutke koji ostanu zabeleženi i u dugom sećanju. Za Leskovac to je bio period između dva svetska rata kada je bio privredni, ekonomski, zanatski i bankarski centar Srbije, Srpski Mančester. Sa setom se sećamo tog divnog perioda, sa željom da menjamo sadašnjost da bi naša deca imala bolju budućnost. Jedini smo u Srbiji kojima je po četvrti put i to sa procentom ispunjenosti od 96,33% pripao BFC sertifikat. Čak šest elemenata je imalo procenat ispunjenosti od 100%. Zato se veliki broj kompanija interesuje za naš grad, zato smo uspeli da oko 10 hiljada radnih mesta otvorimo u nekoliko prethodnih godina i ponosni smo što imamo dobar tim koji energično, vredno i konstantno radi na tom polju. Ovo priznanje je velika čast, ali i velika obaveza. Moramo biti još odgovorniji i marljiviji, i siguran sam da ćemo sa osnaženom mladom ekipom nastaviti da unapređujemo poslovno okruženje u našem prelepom gradu.“

Check Also

Gradski odbor Nove DSS poziva građane da se pridruže šetnji koju u petak u Leskovcu, organizuje Srpska pravoslavna crkva i podrže hrišćanske i porodične vrednosti

Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije podržao je porodičnu šetnju najavljenu za petak u Leskovcu. …

Оставите одговор