Home / Opštine / Bojnik / Gornje Brijanje dobilo kombinovani sportski teren
hotel bell

Gornje Brijanje dobilo kombinovani sportski teren

Tokom vikenda počeli su završni radovi na izgradnji sportskog terena u bojničkoj mesnoj zajednici Gornje Brijanje, koju su zajednički finansirali Ministarstvo sporta i lokalna samouprava

Ugradnjom drugog sloja asfalta, završena je izgradnja kombinovanog sportskog terena za fudbal, košarku i odbojku. Tokom ove nedelje počeće obeležavanje igrališta i on će, kako je najavio predsednik opštine, Nenad Nenadović, biti spreman za odigravanje devetog kola Opštinske lige u malom fudbalu:

– Ovo je osmi teren na teritoriji opštine Bojnik. Za njegovu izgradnju je Ministarstvo omladine i sporta obezbedilo 4,5, a lokalna samouprava 1,5 miliona dinara. Igralište u Gornjem Brijanju će biti kombinovano, odnosno na njemu će biti postavljeni golovi za mali fudbal, koševi i mreža za odbojku.

Posao je poveren Preduzeću “5D“ iz Vranja, sa kojom je lokalna samouprava i ranije sarađivala. Prema Nenadovićevim rečima, sportske terene treba izgraditi još u Crkvici i Dragovcu, čime će biti zaokružena jedna celina, dok je postojeće igralište u Kosančiću sanirano.

Check Also

I u opštini Lebane sutra isključenja struje zbog radova

Zbog planiranih radova na redovnoj godišnjij reviziji desetokilovoltne trafostanice “Lebane“, sutra će, od 9 do …

Оставите одговор