Home / DOGAĐAJI / Emisija „Beograd kao i svi drugi gradovi“ beleži duh Vranja
hotel bell

Emisija „Beograd kao i svi drugi gradovi“ beleži duh Vranja

Vranje će u ponedeljak i utorak (20. i 21.maja), biti domaćin tv ekipi iz Beograda, koja će, boraveći dva dana u našem gradu i okolini snimati emisiju “ Beograd kao i drugi gradovi”. Ideja emisije je da se kroz sliku i priču predstavi većina gradova u Srbiji i kroz mnoge segmente uporedi sa Beogradom.

Oko kamere zabeležiće sve važne kulturno istorijske znamenitosti, način života, tradicionalne vrednosti, običaje, folklor, muziku, kuhinju i sve drugo što čini duh jednog grada, čime će emisija dobiti edukativnoi- zabavni karakter.

Mlada glumica Milica Tomašević, koju je šira publika poznaje iz serije “Vojna akademija”4, gde je glumila mesarku Maru, ali i kroz lik Dragoslave u seriji “Komšije”, ovoga puta biće u ulozi voditeljke, a višestruko nagrađivan mladi reditelj Marko Jovičić, će režirati čitavu ovu priču. Svoje rediteljske sposobnosti, Jovičić je do sad uspešno pokazao kroz predstave “Ljubinko i Desanka”, “Ženska posla”, “Lepotica i zver” mnoge druge. Osvajanjem nagrade “Hugo Klajn”, dobio je titulu najboljeg mladog reditelja u Srbiji.

Emitovanje emisije “Beograd kao drugi gradovi”, počelo je četvrtog maja na televiziji Pink, ali i na još 40 lokalnih tv stanica. U okviru serijala biće snimljene ukupno 24 emisije.

Check Also

MUP raspisao konkurs za obuku za 230 policajaca, 220 saobraćajaca i 330 graničnih policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.