Početna / DRUŠTVO / Drugi upisni rok za studente počinje 3.septembra

Drugi upisni rok za studente počinje 3.septembra

Visoka poslovna škola strukovnih studija u Leskovcu, pred drugi upisni rok, koji počinje 3. septembra, raspolaže sa 238 sobodnih mesta, a kandidati mogu da biraju jedan od pet studijskih programa.

Predaja prijava planirana je za 3. i 4. septembar, a vrata Visoke poslovne škole strukovnih studija, otvorena su za sve one sa završenom srednjom školom u četvorogodišnjem ili trogodišnjem trajanju.U predstojećoj školskoj godini ima mesta za još 238 studenata, koji mogu da biraju jedan od pet studijskih programa, ali će u prvoj godini obrazovanje morati da plaćaju sami.

Tako na Finansijama, računovodstvu i bankarstvu ima 49 slobodnih mesta , Menadžmentu biznisa i ligistike 29, Turizmu i ugostiteljstvu -65. Studijski program Menadžment tehnologije hrane i gastronomije raspolaže sa 54, a Poslovna informatika i e-biznis, sa 41 slobodnim mestom. Kako su kandidatima na raspolaganju samo kvote namenjene samofinansirajućim studentima, treba reći i da školarina iznosi od 49 do 55 hiljada, u zavisnosti od studijskog programa.

Prijavljivanje kandidata počinje u ponedeljak 3. , a prijemni ispit polaže se 6. septembra. Sve informacije o upisu, zainteresovani studenti mogu dobiti putem telefona, na broj 016/254 – 961, u prostorijama škole, u ulici Vlade Jovanovića broj 8, kao i na sajtu www.vpsle.edu.rs, i  facebook fun strani Škole.

S.Ć.

 

Pogledaj takodje

Leskovčanin prilazio ženama s leđa, krao novčanike i mobilne telefone

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su dve teške krađe izvršene na drzak i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *