Početna / GRADOVI / Leskovac / Andrijana Stojanović iz Velike Grabovnice najlepša na Izboru za miss bazena

Andrijana Stojanović iz Velike Grabovnice najlepša na Izboru za miss bazena

       U Grdelici je juče održano drugo po redu takmičenje Izbor za miss bazena, u organizaciji Grdeličke inicijative mladih.

 

       Žiri, koji su činili Ninoslav Živković, vlasnik Televizije K1, Dragan Trajković, sportski novinar Televizije Leskovac i Jovica Đorđević, instruktor plesne škole Fantasy, titulu najlepše dodelio je dvadesetčetvorogodišnjoj Andrijani Stojanović iz Velike Grabovnice.

       Za sve učesnice sponzori su pripremili bogate nagrade, pa je miss bazena, Andrijana Stojković, od Turističke agencije Bavka dobila besplatno letovanje u Grčkoj za dve osobe. Prvoj pratilji, Dragani Stojković iz Leskovca,uručen je vaučer od 10 hiljada dinara za kupovinu u salonu nameštaja  “4M”,  a drugoj pratilji, Marini Milić iz Vlasotinca – u iznosu od 5 hiljada dinara za kupovnu u prodavnici boja i lakova “Duga”. Četvrto mesto i vaučer za večeru u restoranu “Old skver” u Grdelici pripalo je Anđeli Kocić iz ovog mesta, a specijalna nagrada – izrada studijskih modnih fotografija uručena je najmlađoj učesnici, šesnaestogodišnjoj Katarini Trajković iz Vlasotinca. Učešće na izboru za mis uzele su Jovana Jović iz Leskovca kao i Kristina Paunović iz Grdelice.

          Izboru za miss, prethodio je defile svih učesnica,  kao i nastup parova plesne grupe Fantasy.

Pogledaj takodje

U Leskovcu 1 novooboleli – zbog lične neodgovornosti 70 ljudi u samoizolaciji

Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, izneo je epidemiološke podatke za današnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *