Home / DRUŠTVO / Ako se bavite muzikom, postanite deo najvećeg i najmasovnijeg koncerta u Leskovcu
hotel bell

Ako se bavite muzikom, postanite deo najvećeg i najmasovnijeg koncerta u Leskovcu

Organizator manifestacije “Muzički balkoni Leskovca“ je Međunarodni kulturni centar “Art lend“, koji je pozvao muzičare da se prijave za učešće.

To podrazumeva koncertno muziciranje, uz jedini uslov da koncerti budu izvedeni na balkonima, terasama i lođama stanova i kuća, odnosno letnjim terasama, i to 11. septembra, što bi trebalo da bude najveći i najmasovniji istovremeni nastup u Leskovcu.

“Muzički balkoni Leskovca“ su manifestacija namenjena, pre svega, mladima, ali joj se mogu priključiti profesionalni muzičari i amateri, instrumentalisti svih muzičkih stilova, koji su spremni da javno nastupaju, ali i svi oni koji žele da budu deo ovog velikog koncerta. Poziv je upućen solistima, duetima, triima, kvartetima, sekstetima, preko bednova i grupa, do velikih orkestara i horova, od početnika, do profesionalaca. Trajanje koncerta nije vremenski ograničeno.

Ideja je povezivanje muzičkih umetnika, jačanje osećaja patriotizma i nacionalne pripadnosti, kao i stvaranje baze podataka, njihovo predstavljanje publici i rad na daljoj afirmaciji.

Budući da je Leskovac rasadnik muzičkih talenata, želimo da pokažemo kako zvuči njihov zajednički nastup u istom danu i istom trenutku, ističe se u pozivu.

Organizator će se potruditi da svi nastupi budu audio i video snimljeni i onlajn strimovani u realnom vremenu, a kruna manifestacije biće zajednički nastup u centru grada Kamernog orkestra “Art lend“. Projekat sufinansira grad Leskovac.

Prijavljivanje je do 5. septembra, putem mejl adrese: artlend@yahoo.com ili na telefon: 064/806-49-59, Saša Stevanović.

Check Also

15. Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE od 15. do 20. septembra

Petnaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE biće održano od 15. do 20. …

Оставите одговор