Oko četiristo automobila na današnjem BMW skupu na paltou ispred SRC “Dubočica”

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ljubitelji bavarskog brenda – BMW-a danas imaju priliku da uživaju što u izložbenom što u takmičarskom delu BMW skupa koji se po 13.-ti put održava na paltou ispred SRC “Dubočica”.

Skup je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je istakao da je Leskovac grad koji može da se pohvali bogatom ponudom kvalitetnih i zanimljivih događaja za svačiji ukus.

„Čestitam organizatoru na manifestaciji i organizaciji ovako divnog skupa na kojem pored takmičarskog ima i izložbeni deo. Trenutno se u našem gradu održavaju dva događaja, ovaj BMV skup i izložba pasa.
Zato smo i uredili ovaj prostor na 4500 metara kvadratnih sa 12,5 miliona dinara. Kako bi se ovakvi skupovi i manifestacije nesmetano održavali – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Leskovčani ali i svi posetioci imaju priliku da uživaju u razgledanju oko 400 automobila, kao i desetinak dvotočkaša, a na platou pored sportskog centra i umeće majstora drifta. Takođe svi posetioci mogu ostaviti svoj skromni prilog za lečenje Stefana Ranđelovića iz Presečine.

Check Also

Još jedna teretana na otvorenom iza Tehnološkog fakulteta

Leskovac je danas dobio još jednu teretanu na otvorenom koja se nalazi iza Tehnološkog fakulteta, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *