hotel bell

Oko četiristo automobila na današnjem BMW skupu na paltou ispred SRC “Dubočica”

Ljubitelji bavarskog brenda – BMW-a danas imaju priliku da uživaju što u izložbenom što u takmičarskom delu BMW skupa koji se po 13.-ti put održava na paltou ispred SRC “Dubočica”.

Skup je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je istakao da je Leskovac grad koji može da se pohvali bogatom ponudom kvalitetnih i zanimljivih događaja za svačiji ukus.

„Čestitam organizatoru na manifestaciji i organizaciji ovako divnog skupa na kojem pored takmičarskog ima i izložbeni deo. Trenutno se u našem gradu održavaju dva događaja, ovaj BMV skup i izložba pasa.
Zato smo i uredili ovaj prostor na 4500 metara kvadratnih sa 12,5 miliona dinara. Kako bi se ovakvi skupovi i manifestacije nesmetano održavali – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Leskovčani ali i svi posetioci imaju priliku da uživaju u razgledanju oko 400 automobila, kao i desetinak dvotočkaša, a na platou pored sportskog centra i umeće majstora drifta. Takođe svi posetioci mogu ostaviti svoj skromni prilog za lečenje Stefana Ranđelovića iz Presečine.

Check Also

Leskovčanin tokom suđenja vređao sudiju, pa kažnjen pritvorom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. R. (1972) iz ovog grada grada, …

Оставите одговор