Još jedna teretana na otvorenom iza Tehnološkog fakulteta

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Leskovac je danas dobio još jednu teretanu na otvorenom koja se nalazi iza Tehnološkog fakulteta, odnosno u naselju Lamele. Za ovu investiciju, iz budžeta grada, izdvojeno je 3,4 miliona dinara.

Gradonačelnik Goran Cvetanović, prilikom obilaska nove teretane, istakao je značaj ovakvih objekata za građane.

“Rekli smo da ćemo u kratkom vremenskom periodu otvoriti veći broj vežbaonica na otvorenom, posle ulice Kralja Petra Prvog, evo danas smo ovde iza Tehnološkog fakulteta a već sutra najavljujemo otvaranje još jedne teretane na otvorenom u naselju Solidarnost. Ovde je velika koncentracija ljudi, treba ponovo obeležiti parking mesta koja će biti besplatna i dalje. Kao što sam već rekao u naselju Solidarnost otvaramo teretanu sutra. U Kralja Petra Prvog smo otvorili već i tamo se završava i teretana za invalide koja će biti prva u našem gradu, onda nam ostaje da uradimo kod Medicinske škole, kod Doma penzionera i u selu Bratmilovce.”

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i Izgradnja, izrazio je zadovoljstvo izvedenim radovima.

“Radovi koji su ovde izvedeni su mašinski iskop, ugradnja tucanika, ugradnja ivičnjaka, izgradnja betonske ploče, ugradnja nosača, sidra za ove sprave, onda i gumene podloge za ove sprave, dobili smo još jednu teretanu na površini od 98 kvadratnih metara.”

Ova nova teretana na otvorenom koja ukuono ima 9 sprava, predstavlja još jedan korak ka promociji zdravog načina života i aktivnog provođenja slobodnog vremena među građanima Leskovca.

Check Also

Baždarnica JKP Vodovod Leskovac dobila novu opremu za ispitivanje vodomera

Gradonačelnik Leskovc dr Goran Cvetanović obišao je danas sa sardnicima pogon Baždarnice Javno komulanog preduzeća …