hotel bell

Turistička organizacija Leskovac na festivalu manifestacija i destinacija “Beogradski manifest”

Turistička organizacija grada Leskovca učestvuje na  devetom “Beogradskom manifestu”, festivalu manifestacija i destinacija  koji se od 19. do 21. maja održava na Kalemegdanu.

Beogradski manifest  je u petak, 19. maja  otvorila pomoćnica ministra turizma i omladine Dunja Đenić, istakavši da ova manifestacija spaja generacije i doprinosi unapređenju turističke ponude Beograda i cele Srbije. 

Manifestacija je sa svojim  kreativnim konceptom predstavljanja destinacija osmišljena kao jedinstveni porodični sajam na otvorenom, podeljen u šest tematskih celina.

Štand Turističke organizacije grada Leskovca smešten je u najvećoj  zoni festivala „Aduti Srbije“ gde su predstavljene tradicionalne različitosti i lepote više od 30 gradova i opština Srbije. 

Predstavnici TOL-a su putem brojnih štampanih turističkih publikacija i u direktnom kontaktu sa zainteresovanim posetiocima, posebno iz inostranstva, predstavili kompletnu turističku ponudu grada. S obzirom da smo na pragu letnje sezone, akcenat promocije grada usmeren je na manifestacioni turizam i najavu “Roštiljijade” i Karnevala”.

Check Also

Zaprašivanje komaraca odloženo zbog lošeg vremena

Najavljen početak borbe protiv komaraca odložen je zbog nepovoljnih vremenskih uslova za ovakvu vrstu posla. …

Оставите одговор