Home / DRUŠTVO / Radovi na Bulevaru Nikole Pašića u punom jeku, nazire se budući izgled moderne saobraćajnice
hotel bell

Radovi na Bulevaru Nikole Pašića u punom jeku, nazire se budući izgled moderne saobraćajnice

Radovi na rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića odvijaju se po planu, rekao je novinarima prilikom obilaska radova va vodovodnoj mreži u Vinarcu gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

– Na pojedinim segmentima na Bulevaru Nikole Pašića, već se postavlja drugi sloj asfalta – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Tehnički direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Ljiljana Mihajlović je kazala da se izvođač radova trudi „maksimalno da završi sve radove, što svi možemo da primetimo, jer se radovi izvode i u jutarnjim i popodnevnim časovima“, a zatim dodala da se nada da će rekonstrukcija jedne od najfrekventnijih ulica u gradu biti završena u roku.

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Pašića počela je krajem aprila, rok za završetak je 150 dana od početka radova, a njihova vrednost iznosi 268,7 miliona dinara. Nakon završetka ova saobraćajnica će imati kolovoz sa 4 trake od tri metra, sa trotoarima i biciklističkim stazama.

Check Also

Film Nebojše Ilića Ilketa „Nije važno odakle sam“ najbolji regionalni turistički film na međunarodnom festivalu na Palama

Na jubilarnom 15. međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkog filma „Jahorina film festival“, završenog sinoć na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *